Party, party, party 4 love!

Huuh, onpas aika vierähtänyt… En nyt tiedä, onko mitään raportoitavanarvoista tapahtunut. Netissäroikkumisaika on oikeestaan kulunut ennemminkin asuntoilmoitusten bongailuun kuin bloggailuun.

Ai niin, kävin kyllä Ateneumin Eläinten aika -näyttelyssä houstaamassa firman intialaisia vieraita. Näyttely oli aika laimee. Ajoi kyllä tarkoituksensa suomalaisen luonnon ja taidehistorian pintaraapaisuna mutta muuten en oikein jaksa suositella. Ja ihmetyttää vaan, miksei Ateneum oo pyydellyt eläintaidekokoelmiinsa Reginaa ja Nipulia.

Just ennen vappua tuli YLEltä ihan loistava ”dokumentti” täydellisen euroviisun metsästyksestä. Siinä Suomen eturivin muusikot koottiin yhteen ja sitten ne pykäsivät euroviisuasiantuntijoiden ohjeiden perusteella täydellisen euroviisubiisin. Tuotos on nähtävissä ja kuultavissa intternetissäkin, vaikka osa herkusta jää kyllä kieltämättä puuttumaan (kuten Mikko Kuustosen haastattelu laulun sanomasta). Mutta tää on ihan parhautta! Tän kesän virallinen kesäbiisi on tässä! Ja meikä sai tän laulun siivittämänä jopa jouluna painetun Rakkauden laiva -painatuksen kiinnitettyä ja paidan kutistettua.