Tuparipörriäinen ja Pot Viapori

Lähihistoria (viimiset pari-kolme viikkoa) on hujahtanut ohitse tosi lujaa. Tai ei ohi, sillä oon kyllä käyttänyt suurimman osan ajasta erittäin hyödyllisesti diplomityön parissa ja vanhoihin kavereihin yhteyksiä pidellen.

Lauantaina olin lukiokaverini tupareissa. Hän valmistui myös hiljattain luokanopeksi, joten vein lahjaksi aiheeseen liittyvää kirjahyllyntäytettä (Reksi on homo ja opettajat hullui -kirjan) ja tuparipörriäisen (neulahuovutettu piipunrassiin). Ja tällä kaverillani oli tänään eka päivä oikeena opena. Huimaa!


Menimme tupareihin suoraan Suomenlinnasta, jossa eräällä toisella kaverillani oli töitä näytillä. Näyttely oli Pot Viaporissa. Kaverini työt olivat savesta, teräksestä ja led-valoista tehtyjä avaruusaluksia; kapselit Jegor ja Sergei sekä huoltomoduli Rodin. Ihan älyhienoja! Näyttely on auki vielä elokuun, joka päivä klo 12-17.

Avaruushärveleistä saa ihan tarpeeksi huteran aasinsillan robotteihin: tässä vielä lopuksi hauska neulerobottilinkki. Just sopivan häiriintyneen näköisiä meikäläisen makuun!