Eläinpaidat

Tänä vuonna meikän jouluvalmistelut jäivät tosi ohuelle. Vielä joulua edeltävällä viikolla olin ihan kuutamolla, koska joulu on ja onko se muka oikeasti jo ensi viikolla. No, nyt kun se joulu on tässä ollut ihan oikeasti käsillä, niin voin kertoa, että se ei ole mennyt ohi – olen nauttinut ruuasta, levosta ja joutilaisuudesta ihan täpöllä.

Joulua edeltävästä hässäkästä ja heikosta ajantajusta johtuen joulupukki operoi meidän taloudesta käsin ainoastaan lapsille – pakkasukko hoitelee aikuset sitten vähän myöhemmin. Lasten lahjoistakin ainoastaan yksi setti oli itse tehtyjä: eläinpaidat pieniksi jääneiden tilalle.

IMG_6752

Pakko myöntää, että ihan kaikki tähdet eivät olleet suotuisissa asemissa tämän projektin kanssa. Ensinnäkin 116-senttisten yksiväristen paitojen löytäminen oli mahdoton tehtävä. Täytyi siis tyytyä hillitysti kuvioituihin. Toisekseen menin kirahvilla kokeilemaan uutta ”peittävää” painoväriä – katin kontit! Painannan jälkeen paidassa häilyi kellertävä kirahvin haamu. Ääriviivat nostivat kirahvin esiin paidasta, mutta yhtenäisyys kahden muun paidan kanssa hieman kärsi. No, mutta tärkeintä oli, että paidat tuli tehtyä ja että pukki toimitti ne perille.